Powering a V3 with a TrueTone 1 Spot

The G2M™ Universal Guitar to MIDI Converter.

Moderator: sonuus

Re: Powering a V3 with a TrueTone 1 Spot

Postby james » Sat Jan 14, 2017 6:03 pm

Yes, we probably need to replace it. Can you send me a PM with your details, where you bought it, etc.
User avatar
james
Site Admin
 
Posts: 1844
Joined: Fri Jun 06, 2008 8:12 pm

Re: Powering a V3 with a TrueTone 1 Spot

Postby alancarl » Mon Jun 12, 2017 4:06 pm

Hi Gents,
I am wondering what the resolution of this issue was?
I use a variety of power supplies with a larger variety of pedals etc... I have found a strange incompatibility with some switch-mode digital power supplies and specific digital effects.
Please PM me as I don't want to be manufacturer specific for any shark frenzy that might ensue:-)
Thanks,
AL
alancarl
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 21, 2011 1:06 am

Re: Powering a V3 with a TrueTone 1 Spot

Postby james » Mon Jun 12, 2017 4:42 pm

AL, I've sent you a PM.
User avatar
james
Site Admin
 
Posts: 1844
Joined: Fri Jun 06, 2008 8:12 pm

Previous

Return to G2M™ Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest